Lajmërimet e fundit

2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + 1x DJM-900NXS2 Shitje Blerje Sendesh / Istrumente Muzikore
Korçë
Apple Retina MacBook Pro 15 "Bar Touch ID 3.1ghz i7 16gb 1TB Shitje Blerje Sendesh / Kompjuter dhe Aksesore
Librazhd
Apple iPhone X - 256GB - (Unlocked) Smartphone Shitje Blerje Sendesh / Celular dhe Aksesore
Gjirokastër
Nikon D810 36.3 MP Digital SLR Camera Shitje Blerje Sendesh / Fotografia dhe Video
Kolonjë
Ne ofrojmë kredi për të gjithë në nevojë Kohe e Lire - Sherbime / Tjeter
Tiranë